UndergrounD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
UndergrounD

Hoş geldiniz ,sefalar getirdiniz(underground.catsboard.com)

AnasayfaAnasayfa  protalprotal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

sro loder %100 temiz

YazarMesaj
WolF
Genel kurmay başkanı
Genel kurmay başkanı
WolF

takımlar : sro loder %100 temiz E4e3b5716ebbcc5ab03bdda458ae56b0
ruh halı : sro loder %100 temiz Agresi10
sanal hayvanlar : sro loder %100 temiz Secilm10

sro loder %100 temiz Empty
MesajKonu: sro loder %100 temiz   sro loder %100 temiz Icon_minitimePerş. Mart 12, 2009 2:02 pm

arkadaşlar bugüne kadar birçok program kullandınız ve içinde bilmediğiniz bir çok virüs wardı veya yoktu.özellikle bu dc programları.örneğin sro loder gibi bazı programlar çok tutulduğu için bazı uyanıklar bunların içine virüsleri koyuyorlar amacı ise sizin ıd ve pw ele geçirmek.eğer indirdiğiniz bir sro loder ın online virüs taramasından geçirdikten sonra 1 tane dahil virüs buluyorsa o programı kullanmayın.size şimdi sro loder ın tamamen zararsız yazılımlardan yapılmış ve hiçbir kötü niyetlı kod bulunmayan versiyonunu öneriyorum inanmayan veya kusku duyan lütven indirmesin veya bildiği bütün virüs programlarına taratsın.bn www.virustotal.com sitesinden tarattım ve hiçbir sonuç bulamadım.tabi güvenlik için birkaç site daha ve bunlarda bişey bulamadı.amacım sizin güvenle oyun oynamanız.bir ÖNCEKİ KULLANDIĞINIZ SRO LODER ı bu siteden taratın lütven eğer en ufak bir vürüs bulursa sisteminizden silin ve silkroad pw değiştirin.size %100 virüs süz olarak çalışan sro loder ı veriyorum güle güle kullanın. teşekkür ederim. EMEĞE SAYGI
link
indir

Not:alıntı
https://underground.catsboard.com

sro loder %100 temiz
1 sayfadaki 1 sayfası