UndergrounD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
UndergrounD

Hoş geldiniz ,sefalar getirdiniz(underground.catsboard.com)

AnasayfaAnasayfa  protalprotal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

silah bug u ve silah ı eline çabuk alma yöntemi

YazarMesaj
WolF
Genel kurmay başkanı
Genel kurmay başkanı
WolF

takımlar : silah bug u ve silah ı eline çabuk alma yöntemi E4e3b5716ebbcc5ab03bdda458ae56b0
ruh halı : silah bug u ve silah ı eline çabuk alma yöntemi Agresi10
sanal hayvanlar : silah bug u ve silah ı eline çabuk alma yöntemi Secilm10

silah bug u ve silah ı eline çabuk alma yöntemi Empty
MesajKonu: silah bug u ve silah ı eline çabuk alma yöntemi   silah bug u ve silah ı eline çabuk alma yöntemi Icon_minitimeC.tesi Mart 14, 2009 10:27 pm

1.İlk basta 3 e basarak silahimizi aliyoruuzzz ardından mausenın orasından yumrugu secıyoruz 1 kere atese basıyoruz ve sılah bugu hazırr atese bastıgınızda yumrukla ates edıcektırr

Not:bugu yaptıgınızda elınızde sılah olur fakat karsıdakı bunu yumruk olarak gorur...Yumruk VS lerde tam ıdeal birşey

2.ANLATIM

Evet arkadasllarrr simdik silahi hizli alma yontemını soluyucehım bu yontem asırı derecede kolaydır yapamayan oyunu bılmıyodur dıyebılırız

1. ADIM

Kısa ve oz bır sekılde anlatıcam bunu hıc uzatmıyıcamm.!

ANLATIM

İl basta oyundan bır room secıyoruzz gırıyoruz oyuna baslıyoruz ardından basladıktan sonra 1 2 sn bekleyıp 3 e basarak sılahı alın (bu bug butuunnn sılahlarda olur) ardından basarrr basmaz r ye basın sılah ısık hızıyla gelıyor

Not: alıntı
https://underground.catsboard.com

silah bug u ve silah ı eline çabuk alma yöntemi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» pascalda üs alma üsleri toplama