Siteden verilecek wardom harita paketlerini güncelleştirmeler sayesinde otomatik indirebileceksiniz..Güncelleştirmeler çalışıyor ( Denenmiştir )Arşiv versiyon yükseldikçe görünüm , müzik , ek özellikler eklenecektir..v3.0 ' da registry özellikleri eklenecektir(Şimdilik erken daha çok şey var ) Arşivdeki Efekt Paketinde Bulunanlar ;
Radar Arka Plan Resmi ( Background ) Oyun Giriş Müziği ( Yeni ) Awp + Aug-Sıg Zoom Skin ( Scope ) Bomba Attıktan Sonra Patlama Efekti Oyun Teması Ateş ( Muzlle Flash ) Kan ( Blood - Decals ) Auto-Select ( Görüntüsü )
Ses paketi Counter Strike 1.6 içindir..Hiçbir sorun çıkartmamaktadır..Kesinlikle tavsiye ederim..Sesler tamamen değişmektedir.. ~18mb
Map paketi Counter Strike 1.6 içindir..Hiçbir sorun çıkartmamaktadır..En çok oynanan maplar bulunmaktadır... ~47mb
Bot paketi Counter Strike 1.6 içindir..Console açtığımızda %S işareti çıkartmaktadır...Bunun dışında hiçbir sorun çıkartmamaktadır.. ~8mb
Silah paketi Counter Strike 1.6 içindir..Görünüme özen gösterenler için kesinlikle tavsiye ederim..Özellikle awp - colt çok güzel görünüyor .. ~56mb
Sprites paketini yüklediğimiz taktirde radar-ateş-kan değişiyor.Herhangi bir sorun çıkartmamaktadır.. ~727kb
Arşiv winrar ile sıkıştırılmıştır.~158mb ->83mbHerhangi bir sorun yoktur.
1.2 versiyonunda arşiv güncellemesinde sunucudan kaynaklanan sorun nedeniyle paketleri yüklemedim..Bu yüzden altta 1.3 versiyonunu eklettim..1.3 versiyonundan itibaren otomatik olarak güncelleştirmeleri yükleyebileceksiniz..
Arşivin içerisinde tüm açıklamalar bulunmaktadır..
Map Paketi : ( v1.0 ) ( Güncellemeler sayesinde map sayısı artmaktadır.. )
> Arşiv tamamen bana aittir...Güncellemeler defalarca denenmiştir..Herhangi bir sorun kesinlikle yoktur...( İçiniz rahat olsun )..Arşivde herhangi bir virüs vb.. türevler yoktur..İsterseniz indirdikten sonra pro ile tarattırınız..Ayrıyeten emeğe saygı yorumlarınızı bekliyorum
( Not : v1.2 de güncelleştirmeler google sunucusundan kaynaklanan sorun yüzünden güncelleştirme paketini yükletmedim... - v1.3 de ise sunucu bilgileri değiştirilmiş ve hiçbir problem olmadığı gözlenmiştir..Bu yüzden v1.3 ü buradan veriyorum...v1.3 den itibaren arşivdeki güncelleştirmeler sayesinde otomatik olarak indirebileceksiniz... )
Alıntı :
Counter Strıke 1.6 yamalar,harıtalar.EN BUYUK ARSIV