WolF Genel kurmay başkanı
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 99 Nerden : underground.catsboard.com takımlar : ruh halı : sanal hayvanlar : Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: WoD - Calculus Eğitim Cd'si | 112 Mb Cuma Nis. 24, 2009 12:52 pm | |
|
Calculus Eğitim Cd'si | 112 Mb http://rapidshare.com/files/220976184/Calculus.rar Calculus matematiğin temel taşlarından biridir. Limit, türev, integral, seriler gibi konularını içerir. Calculus cebir, trigonometri ve analitik geometri konularının üzerine inşa edilmiştir. Calculus yaşamın her alanında kullanılır. Örneğin doğa bilimleri, bilgisayar bilimleri, istatistik, mühendislik, ekonomi, iş yaşamı ve tıp başta olmak üzere matematiksel modellemenin gerektiği ve en uygun çözüm testlerinin istendiği alanlarda kullanılmaktadır. [size=16]Sistem gereksinimleri
Microsoft Windows(R)işletim sistemi kullanıcıları için: *CPU: 133MHz *HD: 10MB boş bellek alanı *RAM: 32MB *DISPLAY: 800x600, 16-bit *BROWSER: Microsoft(R) Internet Explorer 5.01 Service Pack 1(veya üstü) veya Netscape(R) Navigator 4.7
Macintosh(R) kullanıcıları için minimum gereksinimler: *CPU: 100Mhz Power Macintosh(R) *HD: 10 MB boş bellek alanı *RAM: 32MB *DISPLAY: 800x600, *BROWSER: Microsoft(R) Internet Explorer 5 (veya üstü) veya Netscape(R) Navigator 4.7
Diğer gereksinimler: *Adobe(R) Acrobat(R) Reader(tm) 3 veya üstü *QuickTime(tm) 5konu anlatımı ingilizcedir.. [/size] | |
|