Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 99 Nerden : underground.catsboard.com takımlar : ruh halı : sanal hayvanlar : Kayıt tarihi : 13/02/09
Konu: Windows XP AERO XTREME 2009 (LIVE) (TÜRKÇE) C.tesi Nis. 18, 2009 9:34 am
Entegre Edilen Bazı Ek Program ve Özellikler
Microsoft Net Framework TR (1.1SP1 - 2.0SP2 - 3.0SP2 - 3.5SP1) Microsoft Silverlight v2.0.31005 Winrar 3.80 TR IE 7 + Güncelleştirmeleri WMP11 + Güncelleştirmeleri YouTube Giriş Eklentisi Yeni Degistirilmiş Özel Windows Sesleri Aero Cursor (Manuel Seçimli) Özel 112 Adet Wallpaper + Yeni Ekran Koruyucuları
Her Daim Güncel ve Sorunsuz
Biz En İyisiyiz!!
Windows XP AERO XTREME (LIVE) işletim sistemi orijinal SP3 kullanarak hazırlanmış ve SP3 ten sonraki OCAK 2009 a kadarki güncelleştirmeler entegre edilerek oluşturulmuş xp tabanlı bir işletim sistemidir. Full SATA paketi eklendiği içinde sata sorunu olmadan bilgisayarınızı sorunsuz kullanabilirsiniz.
[size=130]Dilediğiniz Gibi Kişiselleştirin
..Windows XP AERO XTREME (LIVE) işletim sistemi kullanıcılarına sınırsız özgürlükler tanımaktadır. Işletim sisteminin kurulumu sırasında kullanıcı adı ve yapılandırma ayarları, bölge ve dil seçenekleri, klavye düzeni gibi ayarları kendiniz kişisel bilgilerinize göre manuel girebilirsiniz..
Bilgi: Işletim sistemine CD-KEY entegre edilmiştir. Bu nedenle kişiselleştirme ayarlarında bu seçenek yoktur..
Yeni Dock`la Tanışın
..Yuvarlak dock menüsüne bilgisayarınızdan dilediğiniz kısayolu sürükleyerek atabilir, böylece daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca eklediğiniz kısayolu silebilir ve bu yuvarlak dock menüsünü kendi zevkinize göre tamamen özelleştirebilirsiniz..
Windows 3B Çevire Kavuşun
Yenilenen Kurulum Ekranı
..Yenilenen kurulum ekranı ile işletim sistemi kurulumunda gerekli tüm ayrıntıları öğrenin..
Klasörlere Tek Bir Menüden Ulaşım
..Yuvarlak dock menüsü, yeni özel türkçe toolbarı gibi pekçok yeni özellikle işlemlerinizi en kolay yoldan gerçekleştirin..
Kurulum ve CD ye yazdirma hakkinda tüm bilgi indirdiğiniz partlardaki "OKU-KURULUM" dosyasinda verilmiştir..MUHAKKAK OKUYUN!!..