Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 99 Nerden : underground.catsboard.com takımlar : ruh halı : sanal hayvanlar : Kayıt tarihi : 13/02/09
Konu: Windows XP AERO XTREME 2009 (CLASSIC) (TÜRKÇE) C.tesi Nis. 18, 2009 9:34 am
Entegre Edilen Bazı Ek Program ve Özellikler
Microsoft Net Framework TR (1.1SP1 - 2.0SP2 - 3.0SP2 - 3.5SP1) Microsoft Silverlight v2.0.31005 Winrar 3.80 TR IE 7 + Güncelleştirmeleri WMP11 + Güncelleştirmeleri YouTube Giriş Eklentisi Yeni Degistirilmiş Özel Windows Sesleri Aero Cursor (Manuel Seçimli) Özel 112 Adet Wallpaper + Yeni Ekran Koruyucuları
Her Daim Güncel ve Sorunsuz
..Windows XP AERO XTREME (CLASSIC) işletim sisteminin belli dönemlerde (yaklaşık 3-4 ay) yeni versiyonları sitemizde yayınlanacaktır.
Bu sayede en son güncelleştirmelerle donatılmış yeni versiyonla güncelliğinizi korurken, aynı zamanda önceki versiyonlarda karşılaşılan sorunların giderildiği ve ek eklentiler, özelliklerle geliştirilmiş sistemle maksimum performansa ulaşacaksınız...
..Yeniden tasarlanan renkli transparan kapanış butonu ile fark yaratın..
Özel Wallpaper ve Ekran Koruyucuları
..AERO XTREME işletim sistemiyle, 112 adet özel wallpaper ve farklı ekran koruyucularıyla masaüstünüzü zenginleştirin..
Sistem Gereksinimi
..AERO XTREME işletim sistemi, tüm driverlarınızı kurduktan sonra 268 RAM ve 0 işlemci tüketmektedir..Ayrıca bazı uygulamaları kapatarak maksimum performansa ve hıza ulaşırsınız..
..BILGI: Performans arttırımı için "Konudaki Genel Soru ve Cevaplar" (12) ye bakiniz..